Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Royal design

Jag har en del keramik från Mateus hemma, som jag älskar. Jag har även handlat en del från Royal Design genom åren, då jag tyckt de varit smidiga. Tills man vill reklamera något, visar det sig. 
 
Jag hade några djupa Bubbles-tallrikar hemma i färgen Viol. Två till beställdes (en födelsedagspresent till mig). I beställningen kom två tallrikar, som var helt olika i färgställningen. I samma paket. Det såg ut som om en var i färgen viol och en i färgen plommon. 
 
Jag är helt med på att färgerna skiftar en del från gång till gång. Det gillar jag. Dock inte så här mycket. Och absolut inte i samma beställning! 
 
Efter att ha genomgått några veckor av mejlkonversation med Royal Designs kundservice fick jag i dag det slutgiltiga beskedet att reklamationen ej går igenom, då det alltid konmer finnas färgskiftningar från olika partier. 
 
Inte acceptabelt, tycker jag, då de två tallrikarna skickades i samma paket och jag bedömer att den ena är viol och den andra plommon. 
 
Kontentan är att jag inte rekommenderar någon att köpa just Mateus hos Royal Design. Köp dem IRL, eller hos en mindre webshop, som månar om sina kunder, samt har tid att se att de två tallrikar man packar ner har samma färgställning. I övrigt kommer jag fortsätta handla på Royal Design, om det faller sig så, men jag kommer inte handla Mateus där.
 
 
 
 Färgvariationer versus helt annan färg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0