Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Smart miljötänk

image2343
image2344


Smart miljötänkande; en avstängningsknapp för alla elektriska saker som inte behöver vara på när Du går hemifrån. Ett klick så stänger Du av när Du går hemifrån, ett klick så sätter Du på det så snart Du kommer innanför dörren. Ett lätt sätt att se till att elektriska prylar inte står på "stand by"  och drar en massa ström. Från Jack Godfrey Wood. Så här skriver de själva på sin sida;

The "House-off" Switch is a switch that allows a user to turn off all non-essential electronic items in their home from a central switch. Push the button to turn your house on when you get home; push it again to turn it off when you leave. Aiming to make the "green" way the most convenient way, the "House-off" Switch was part of a larger project to encourage 'green' action among the environmentally disenfranchised.

Kommentarer
Postat av: Claudia

Vart kan man köpa sånna?? Är det bara dom som säljer sådana?? Skitbra ju!

2007-08-21 @ 13:54:06
URL: http://cladde.blogg.se
Postat av: Magnus

Om det bara var SÅ enkelt att slå av alla enheter skulle nog de flesta införskaffa ett exemplar. Nu är det ju inte så. Alla elledningar måste kopplas till den här switchen och slår man av den försvinner strömmen till alla enheter på kedjan. Även till t.ex. väckarklocka som man inte gärna vill stänga av.

2007-08-21 @ 16:33:21
URL: http://burkmat.nu/
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

magnus
Ja, det har Du så klart rätt i! :-) Men NÄR det väl är installerat, DÅ är det bara att klicka påknappen. Hur som helst är det ju ett bra sätt att tänka och en idé för dem som lägger om ledningar eller bygger nytt, att ha något liknande i åtanke. Eller hur? Sjävla har vi enklare varianter, med dosor där "onödiga" elektriska prylar är samlade, så att man bara behöver trycka av den och inte varenda kanpp.

2007-08-21 @ 17:18:57
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se
Postat av: Lena Petersson

Bra uppfinning, även om det bästa är att inte ha någonting i standbyläge =)

2007-08-21 @ 17:43:46
URL: http://blogg.passagen.se/ladyblac
Postat av: Lisa

Gud så smart, hoppas att den kommer till Sverige snart!

2007-08-22 @ 05:03:08
URL: http://mittlillahus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0