Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karim Rashid


Ingen som läser min blogg har väl kunnat undgå att märka att jag gillar mörkare träslag, i varma färger. De här stolarna skulle jag vilja ha som köksstolar. Underbar form. Enkla i sin design, men ändå underfundiga detaljer som gör att de sticker ut och inte blir tråkiga.

Stapelbara. Och så finns de med skolbänk också! Tänk om våra barn fick så vacker design i skolan, skulle inte det göra skolan ännu härligare att gå till! Om jag satt i skolbänken skulle jag i alla fall gärna ha en sådan här stol och skolbänk. Via Design Public och det är Karim Rashid som designat.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag älskar dessa mörka träslag när de är så där varmt gyllene och ådriga, det ger ett så mysigt men stilrent intryck. Karim Rashid vet definitivt hur skolan borde se ut:-)

2007-05-19 @ 13:00:59
URL: http://krinolin.blogspot.com/
Postat av: Lotten

Mmmm, älskar oxå mörkare träslag! Det har kommit succesivt med tiden.... har tröttnat lite på ek. Det var någon bloggare som skrev att om en sak eller trend, som tex ek, har börjat säljas på Jysk - så är det inte längre hett/trendigt. ;-) Så kanske det är när man tänker efter....
Stolen var i vilket fall helt underbar!

2007-05-19 @ 14:04:06
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Ewa

Å jag tänker på hur mycket mer man skulle kunna göra med de här böjbara trämaterialen, bord,hyllor,badrumsskåp, smycken osv.

2007-05-19 @ 16:25:24
URL: http://www.kafferepet.wordpress.com
Postat av: Malin

Hej! Vilken trevlig blogg du har!!!
Själv är jag också väldigt intresserad av inredning. Har nyligen köpt hus som jag håller på att renovera, så jag snappar inspiration:P Många fina saker har du på bloggen. Besök gärna min renoveringsblogg, där man kan följa renoveringen av vårt hus:) Ha d.

2007-05-19 @ 20:11:29
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Sara

stolarna ser riktigt bekväma ut!

2007-05-20 @ 10:51:42
URL: http://www.micasa.blogg.se
Postat av: Lars Anders Johansson

Alldeles för mycket 50-tal för min smak.

2007-05-20 @ 14:09:10
URL: http://slott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0