Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zara Home

image4288

Detta underbara lapptäcke från Zara Home får mig att vilja lära mig att sy. Nog vore det en motivation att sätta sig vid symaskinen, om resultatet blev så här vackert? Sist jag gjorde ett försök nöjde sig dock inte symaskinen med att trassla in trådar och haka upp sig, den började även brinna, så det är nog inte riktigt min grej. Jag får nöja mig med att ha lapptäcket på bild på bloggen. Inte helt fel det heller.

Kommentarer
Postat av: Fru A

Ojoj, och jag som trodde att JAG hade problem med min symaskin - den är ju en riktig ängel i jämförelse med din då... *s*

2008-04-01 @ 13:25:19
URL: http://barnavnorrland.blogspot.com
Postat av: Trolda

Hahaha....Låter ungefär som när JAG syr också...Det räcker liksom att sätta sig ner o toucha pedalen för att något skall gå sönder....(Men vi kan ju ANDRA saker iallafall...;-) )

Trolda - =D

2008-04-01 @ 18:44:23
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Rebecka

Jag gjorde som i gamla som i Lilla Huset på prärien och sydde mitt lapptäcke för hand. Blev ett nostalgitäcke , vänner och familj bidrog med tygbitar och fick bli en del av mitt täcke. Hexagons(sexhörningar)sydde jag ihop, men sen gjorde jag fodringen och baksidan på symaskin förstås. Men att sy hela den fina framsidan för hand framför tv:n eller så är verkligen ett lugnande terapiarbete :)

2008-04-03 @ 17:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0