Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tävla med Bemz

Jag skrev i den tidigare bloggen om mitt experiment med att färga mina sofföverdrag till vår IKEA-soffa.Tänkte jag skulle överraska Mikael. Han blev överraskad...


Resultatet blev minst sagt nedslående. Efter att ha genomlidit ett par månader med akuta ångestanfall varje gång vi gick upp på övervåningen och såg resultatet av min impulsivitet kom jag på räddningen; Bemz! Sagt och gjort, vi skickade efter nya överdrag i mullvad. Efter några veckor anlände de och vi kunde andas igen. Phew!

Nu hör det dock till saken att vi fixat till övervåningen, så ett vitt överdrag är vad vi vill ha. Igen... Då kom jag på den briljanta idén att skicka in ett tävlingsbidrag till Bemz tävling, där man kan vinna en shoppingspree för 5000:- Om vi vinner kan vi köpa ett nytt vitt överdrag, var min väl uttänkta och alldeles ursmarta plan.

Så, bomber och granater, klicka er vidare till tävlingen, kolla in mitt bidrag och rösta på det (om ni nu tycker det förtjänar en sådan behandling) Flest antal röster vinner.

Så där ja. Nu när jag skrivit detta inlägg ska jag återgå till värdigheten och fnula ut ett bra inlägg att skriva under dagen. Tjolahopp!
Trackback
RSS 2.0