Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vauni Globe

image3891

Vauni Globe  är världens enda klotformade etanoleldstad. Snygg design (hade gärna sett den i silverfärgad variant) och effektivt värme system. Så här skriver P.I.D. om den;

"Den är fristående och skorstensfri med en fot som går att vrida 360 grader för optimal betraktningsvinkel och flexibilitet.

Globe drivs av marknadens mest avancerade etanolbrännare och har integrerad reglering av värmeeffekt och lågstorlek. Materialen är eldfasta och omsorgsfullt utvalda för att harmoniera med eldens värde och ge uttryck för estetik, kvalitet och värme.

Insatsen är tillverkad av slät betong i en gjutprocess som ger materialet fascinerande egenskaper och charm - varje insats är helt unik.

Till skillnad från traditionella braskaminer är Globe mobil och mycket enkel att handha - den kan därför användas när som helst. Det enda som krävs är att fylla på alkoholbränsle och tända elden med den medföljande tändaren. Lågorna är fina direkt från start och en tankning räcker för att eldstaden ska brinna en hel kväll. Vid behov kan värmeeffekten regleras steglöst med hjälp av det inbyggda reglaget och på så sätt erhålls direkt önskad värme samt lågstorlek. Att släcka elden görs enkelt och säkert med en vridning av reglaget. När Globe är släckt kräver den, till skillnad från vanliga kaminer, ingen övervakning. Dessutom är rengöringsbehovet minimalt - aska och sotning blir ett minne blott."

Priset? Tja, har Du 39 000:- över blir den Din... Den blir helt klart inte min! ;-)


 

Kommentarer
Postat av: caroline

Riktigt läcker

2008-01-12 @ 12:54:31
URL: http://www.metrobloggen.se/carrosblogg
Postat av: Hanneles paradis

wupps, jag tänkte sätta mej där...

2008-01-13 @ 11:20:05
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Malle

superfin!!!!! vill ha.

2008-01-14 @ 13:30:19
URL: http://metallmalin.blogg.se
Postat av: Korneliuskaja

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2008-09-02 @ 08:36:13
URL: http://korneliuskaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0