Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snygg förvaring för klena armar


Jag måste bara rekommendera Granits arkivbox för papper i A4-format. Jag får krupp när det blir oordning bland viktiga papper, men att lyfta ner och hantera tunga pärmar kan vara ansträngande om man har klena armar. I veckan köpte jag en vit arkivbox och så mycket lättare livet blev! Den står på golvet, med de viktigaste papperen insorterade i flikar och jag behöver inte lyfta en hel pärm för att bläddra fram rätt papper. Aaaah, funktionell design som dessutom är snygg.

Minns att pappa hade ett liknande arkiv på 60-70 talet, smårutigt i beige och brunt. Nu inför jag samma system här hemma, fast i vit och fräsch tappning.

De finns även i svart och khaki. Jag tror minsann att jag ska besöka Granit mer framöver, och göra vårt hem till ett under av struktur. Eller som ett långfärdsseglande par jag seglade med i Thailand uttryckte det: "A place for everything and everything in its place."


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har den! Perfekt att förvara bruksanvisningar i, förut hade vi dem i en pärm men den blev så stor och klumpig eftersom bruksanvisningar kommer i alla möjliga och omöjliga format. Jag är verkligen nöjd med att jag köpte den.

2008-07-29 @ 22:31:32
URL: http://simplyme.blogg.se/
Postat av: ela

Det var precis det som jag letade efter, enkelt och perfekt! Tack för tipset!!! Ska passar på att besöka en av Granit-butikerna när jag är nästa gång i Göteborg eller Stockholm.

2008-07-30 @ 06:56:31
URL: http://www.medcolour.blogspot.com/
Postat av: Anne

Jag är också ute efter något bra system, men skulle behöva ha för att förvara upp til A3+ vilket inte äe så lätt att hitta. :/ Det finns mycket snyggt på Granit, och även Muji har mycket fint i sortering.

2008-07-30 @ 14:34:23
URL: http://www.anness.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0