Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Munka Sweden

image4163

Våren har kommit till Munka Sweden


Tenn är ett material som har använts av människan i alla tider och som står sig än idag. Det är också Helen von Arnolds, ägare av Munka Sweden, favoritmaterial att arbeta med. Nu visar hon sina tennfavoriter i vårtappning.


image4164

Helens och Munka Swedens sortiment består till stor del av tenn och i höstas utökade de sitt tennsortiment med en mängd nyheter. Den direkta favoriten och storsäljaren blev den lilla runda Babette; en liten uppnosig skål för godis eller annat smått. Nu visar Helen von Arnold stolt upp Babette och de andra nyheterna i ny härlig vårtappning.


- Tenn förknippas kanske ofta med ljusstakarna man plockar
fram en murrig höstdag, men jag vill visa på att tenn är så mycket mer än så. En vacker tennvas med en färgsprakande sommarbukett till exempel är ju helt fantstiskt vackert och känns inte det minsta tungt och murrigt, säger Helen.


image4165

Människan har brukat tenn i alla tider. Genom gravfynd i Egypten vet man att tennet har varit i allmänt bruk redan 4000-3000 år före Kristus. Och tennet står sig än idag. Kanske för att det är ett så tidlöst och tacksamt material som bara blir vackrare och vackrare med åren.


- Det kommer väl knappast som någon överraskning att tenn är mitt absoluta favoritmaterial att arbeta med. Jag blir därför extra glad nu när tenn har kommit på modet igen även bland de yngre generationerna och inte bara är förknippat med samlingen av tennstop hemma hos mormor, fortsätter Helen von Arnold.


För köpställen, gå in på http://munkasweden.se


Kommentarer
Postat av: Linn

Jag håller med henne, tenn är verkligen inte tungt och murrigt. De fina bilderna du lagt upp är om något ett bevis på det, allting känns ljust och skirt.

2008-03-19 @ 19:50:15
URL: http://lyckoland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0