Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips för design-intresserade

image4177

Jag fick ett pressmeddelande som jag vill dela med mig av, då det är goda nyheter! Här kommer det;

----------------------------------------------------------------------


Designmarknaden SIGNERAT startar blogg om svensk form och design

Inom en snar framtid slår designmarknaden SIGNERAT upp sina virtuella portar för svenska formgivare, hantverkare och personer som är intresserade av unik design. I ett första steg startar nu SIGNERAT en blogg - både som inspiration för kreatörer och för allmänt intresserade.


Det finns många i Sverige som vill börja tillverka och sälja egendesignade produkter men som upplever att det är svårt att nå ut till marknaden. Dessutom finns det många som tillbringar fritiden med att skapa både professionella och trendiga produkter, allt från snickrat och stickat till fotograferat och målat. Det är något som Anna Tiles och Maria Richardsson, båda grafiska formgivare, har tagit fasta på. Tillsammans har de skapat den internetbaserade designmarknaden SIGNERAT som lanseras i vår. Här får Sveriges formgivare och hantverkare möjlighet att sälja både i små och stora kvantiteter, och på egna villkor.


- Jag saknade själv ett enkelt sätt att sälja mina saker på, gärna via internet. Nu känns det roligt att kunna hjälpa andra som har samma behov, säger Anna Tiles, formgivaransvarig på SIGNERAT.

Designmarknaden SIGNERAT öppnar de virtuella portarna i maj. Redan nu startar Maria Richardsson och Anna Tiles bloggen www.signerat.se/blogg som ett komplement till webbplatsen. Här kommer de att göra trendspaningar, skildra nya och klassiska designers, berätta om spännande marknader och mässor landet runt, men också, så småningom, att lyfta fram de egna formgivarna på SIGNERAT:s webbplats.

- Det är roligt att starta bloggen, men det vi verkligen ser fram emot är lanseringen av SIGNERAT:s designmarknad. Responsen är överväldigande redan innan vi har öppnat, säger Maria Richardsson, marknadsansvarig på SIGNERAT.


Eftersom både Anna Tiles och Maria Richardsson är formgivare så är de medvetna om vad man som kreatör önskar av en virtuell designmarknad. Bland annat kommer SIGNERAT att marknadsföra webbplatsen landet runt för att nå ut till en så bred publik som möjligt. Alla formgivare erbjuds också säljstöd. Kunderna i sin tur erbjuds unika produkter som inte går att köpa på andra ställen. Dessutom ska det kännas tryggt som köpare och därför går alla betaltransaktioner genom webbplatsen.

-----------------------------------------------------------------

Lycka till, säger jag. Det ska bli kul att besöka er blogg!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Som Etsy, fast på svenska. Ska bli kul att se vad som gömmer sig i vanliga svenskars hem :)

2008-03-19 @ 14:09:07
URL: http://burkmat.nu/
Postat av: scrolla

Tack för dina ord! :) Ha en bra påsk!

kram

2008-03-20 @ 12:07:45
URL: http://scrolla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0