Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CUBO


Trärena detaljer är som bekant en uppåtgående trend, inte minst i tekniksammanhang. Eller som vi hörde någonstans, "Wood is becoming the new white for gadgets."  I nr 9 av Elle Interiör finns ett uppslag med "den senaste tekniken klädd i behaglig träkostym". Där finns bland annat Tivoli Audio internetradio med samt  handgjorda datorhögtalare i lönn från Wood Computer.

Om vi får lägga till en egen favorit i samlingen är det CUBO. Den finns i såväl bambu, körsbär, lönn, wenge och valnöt, samt en mängd olika färger. Förutom sin snygga design innehåller denna kompakta sak funktioner såsom klockradio, CD spelare som spelar CD,CD-R,CD-RW,MP3-CD, WMA-CD och har auxingång för inkoppling av MP3, mobil, dator, radio med manuell/automatisk kanalsökning. Mikael röstar för de ljusa träslagen, medan Pethra föredrar valnöt. Som vanligt, alltså!

Kommentarer
Postat av: Proforma

Håller med om att de är snygga och jag skulle gärna vilja ha en sådan på mitt sängbord men de är ju så attans dyra!Ha en mysig advent!

2008-11-29 @ 23:40:34
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Proforma

Klart du får låna bilder av min tavelvägg, det går hur bra som helst! Jätteroligt att du vill tipsa om den! Jag tackar...!

2008-11-30 @ 00:30:31
URL: http://proforma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0