Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stilrena julklappstips


Här kommer några stilrena julklappstips som gärna får hamna i tomtens säck. Nötkäckaren från Menu är både snygg och lätta att använda, kul med nytänkande design. Steltons Memory Stone är en mini-whiteboard tavla i porslin. Betydligt snyggare än gula lappar. Får gärna stå framme, vid datorn. Eva Solos fågelholk i porslin har fyra medföljande hål för olika fågelarter, samt en trappa invändigt för de små fågelungarna när de är redo att ge sig ut på äventyr utanför holken.

Utetermometern i rostfritt stål från House of Jammi, är inte bara praktisk, den är snygg också. Finns i tre olika storlekar. När vi var hos en granne i somras gick jag förtjust fram till deras peppar -och saltkar och sa, "Åh, de här peppar -och saltkaren från Georg Jensen älskar jag". Frun i huset hade fått dem på sin födelsedag. Går lika bra att ge i julklapp. ;) De kostar en del, men man kan ju gå ihop flera stycken. För visst har man väl hellre en snygg designpryl hemma än flera inte lika snygga, om man nu kan önska?

Den kombinerade ljusstaken/vasen Neon Moon Living, design Henriette Hyldgaard, är något av en storfavorit. I somras köpte vi en vas från SIA som man sätter enstaka blommor i (se klickbara bilder nedan) och det är en av de bästa inköpen under året, helt suverän. Den här ljusstaken/vasen, tror vi kommer gå samma öde till mötes, att hamna hos oss och bli en favorit. Tomten?Sköna Hems julklappstips hittar Du HÄR.

Kommentarer
Postat av: peter olofsson

Fin blogg du har har ännu inte fått riktigt struktur på min www.oumberligating.blogspot.com men det kommer väl, började med den på kul som motvikt mot den lite allvarligare bloggen som jag har om fysisk smärta www.jernsaxen.blogspot.com titta gärna in om du har tid på dessa sidor, har just lagt ut en kinesisk prakturna som såldes igår på stockholms auktionsverk, fantastisk pjäs mvh Peter Olofsson

2008-11-27 @ 11:48:37
URL: http://www.oumberligating.blogspot.com
Postat av: Linruz

Fina tips allihop. Personligen skulle jag nog bli gladast för salt och peppar ströarna.

Kramkram

2008-11-27 @ 13:44:06
Postat av: Linda P

Två av produkterna ligger redan i min "kommande blogginläggmapp" :)Ååååå vad jag hoppas att jag vinner Vippen. Får man vara så självisk? Ska nämligen få toaborste och sophink i julklapp. Inte illa va´?

2008-11-27 @ 16:21:03
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Jennie

snyggt med stilrent :)

2008-11-27 @ 17:46:25
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Miss Muffin

salt och peppar-karen är väldigt vackra. och den kombinerade vasen, ljusstaken gillade jag starkt! ser ut som en skulptur.

2008-11-27 @ 21:26:59
URL: http://tougher-than-the-rest.blogspot.com
Postat av: Anneli

Något som retar mig något alldeles oerhört när det gäller julklappstipsen från Sköna Hem, är att brickan från Ekobo och manschettknapparna också kommer från Cosas. Tidningen lånade allt från Cosas för fotografering, men sedan väljer de att skriva att sakerna kommer från annat håll. Inte bra ; (

2008-11-27 @ 22:37:14
URL: http://flitigamyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0