Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Formex och Young Designers


27-30/8 är det dags för Formex igen och höstens mässa har vintage-tema. Kika in på Formex hemsida för att läsa mer om temat i Formex Magazine.  "Det är kurort och gammaldags lyx som gäller i höstens trendtema. Gamla biljetter kan ge inspiration till nya mönster, vi vill ha hatt á la 50-tal och omges av jordglobar och kartor..."


Det är också dags för den tredje upplagan av succén Young Designers, som är Formex plattform för formgivare som ännu inte etablerat sig. Här kommer produkter från ett begränsat antal formgivare visas, vilka valt att delta i Formex i ett mindre och enklare format. I samråd med Trendgruppen har Formex bjudit in tolv formgivare;

 Mrs Murphy, MuunganoPaulin Mellgren & Björn, TorhallHeart of Lovikka/ Sofia Hagelin, Tone Lindblom Brunes & Marie Lundgren, Judit Szijjarto, Gustaf Lekholm, Pernilla Särström, Småkompisar/Åsa OhlssonEverville/Simon Key BertmanJarl Fernaeus, och Van Deurs/Susanne Beskow.

Varje år får en ung designer i uppdrag att formge Young Designers Lounge. I år är det Lisa Bengtsson som fått äran. Hennes tema är "En resa tillbaka i tiden".

- Jag vill att besökarna ska känna att här vill jag stanna en stund och njuta! Här ska det skvallras och diskuteras dagens fynd eller inspiration, samtidigt som man dricker en kopp kaffe eller the, säger Lisa Bengtsson.

Kommentarer
Postat av: MARIE PÅ MINANA DESIGN !

Massa härliga o bra infolänkar, tack, hälsar Marie på Minana Design

2009-08-13 @ 13:54:07
URL: http://mariepaminanadesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0