Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hemma hos familjen blogg

Fotograf: Anna Evenius, stylist: Charlotte Bladh

Hehe, så lyder rubriken till en av artiklarna i senaste numret av en favorittidning, Hus & Hem. Och bloggparet, det är Mikael och jag. Prenumeranterna har fått sitt nummer nu, medan det finns i butikerna imorgon för lösnummerköparna.

Här ovan ser ni en bild som inte kom med i reportaget. Det är en över hundra år gammal port som stått på en innergård i Kina. Jag föll för den så fort jag såg den. Mikael har byggt till sidorna, så att vi har lite förvaring i den när dörrarna öppnas. Jag gillar den slitna looken och att veta att den här varit med länge, länge. Jag undrar vilka draman som utspelats när folk gått in och ut genom den här porten.

Vi har möblerat om sedan bilderna i reportaget togs, Howardfåtöljen har bytts ut mot en vit Stingray, det guldornamenterade bordet har åkt ner i källaren, tavlor har bytt plats och bytts ut. För det är ju så det är med ett hem, ett ständigt pågående och roligt projekt. Man sparar tills man kan köpa något man velat ha länge, man ändrar om och förbättrar där det behövs, allt eftersom.

Fler bilder kommer vad det lider. Och till Charlotte och Anna, tack för en supertrevlig dag!
Trackback
RSS 2.0