Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lila nyanser från MINH


Alla som följt den här bloggen vet att jag (Pethra) har en stark förkärlek till lila i olika nyanser. Allt från blek syrenlila till lavendel och mot rödare toner. Därför är det härligt att se att det finns så många företag som fortsätter ta in lila textilier i höstens kollektioner. Jag surfade in på MINH och tittade under fliken "Nyheter" och fick även där se några lila inslag. Härliga överkast eller plädar i lila toner med det där grå inslaget i färgen som känns så rätt just nu.
Lampan i mullbärssiden ger ett vackert skimmer, vi har en vit dito, fast i en annan modell, som vi är mycket nöjda med. Värt att påpeka är att alla MINHs lampor har CE-märkt armatur som monteras i Sverige, i enlighet med gällande föreskrifter för elsäkerhet. Kolla gärna in den här lampan, en ny modell i vitt som vi tycker är snygg på ett diskret sätt och passar väl in i de flesta svenska hem.


Ytterligare ett lila-tips; Om man söker på "Lila" på Signerat.se hittar man ovanstående godbitar, och mer därtill. :)

Kommentarer
Postat av: CreativeActivity - Sandra

Lila och grå är en oslagbar färgkombination, en av mina favoriter faktiskt. Så att blanda ihop dem till en färg kan ju inte bli annat än bra :-)!Kul att du är i full gång med bloggandet igen!

2009-08-10 @ 12:52:50
URL: http://creativeactivity.blogg.se/
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Sandra; Tack! Det har varit mycket den här sommaren, men nu kommer bloggandet vara som vanligt igen. :) Lila och grått är en av mina favorikombinationer också.

2009-08-10 @ 13:03:45
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

De har verkligen mycket fint!

Kram Sandra

2009-08-10 @ 16:04:37
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Zizzie

Snyggt!

Den vita lampan skulle jag gärna tänka mig i sovrummet.

2009-08-11 @ 00:29:51
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: erry

Lila o grått gillar jag med, det är min sovrumskombination! Minh har verkligen ett kanonfint sortiment - man kanske skulle ta o kolla in den lila lampan - gillar verkligen den där modellen och har varit på G att köpa en i den stilen ett tag nu... Tack för tipsen Pethra!

2009-08-11 @ 20:05:26
URL: http://gallerry.blogg.se/
Postat av: Fröken Eko

Här har du en till som tycker om lila!

Men, som en lila-fantast till en annan, kanske man kunde få be om lite råd och tips?Det är så att, istället för gardiner, så har jag tänkta ha ett långt och stort tygsjok draperat över hela väggen i vardagsrummet. Lite sådär snyggt nerhängade över fönstren för att ge en lite "gardinigare" känsla.

Tyget har dock visat sig vara ett problem. Skulle vilja ha tag i ett sammetsaktigt tyg (eller annat lite tjockare tyg med bra fall) i lila! Rött finns det massvis av, men har ännu inte hittat lila. Bästa nyansen skulle vara typ aubergine, eller kanske mullbär? Hmm... svårt att välja.Har du nåt bra tips på en nätaffär kanske där man kunde hitta sånt, lila tyg???Häls. F

2009-08-12 @ 09:31:05
URL: http://frokeneko.blogspot.com
Postat av: Minh

Roligt att ni gillar de nya överkasten. Det kommer in ännu fler under hösten.Fröken Eko - Om du vill kan du beställa japansk silkessammet av oss. Vi kan fixa vilken färg som helst. Hör gärna av dig om du är intresserad.

2009-08-12 @ 15:27:35
URL: http://www.minh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0