Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MomaStore


Det finns vissa ställen man längtar till år efter år. Museum of Modern Art i New York är ett sådant ställe för mig. Jag har aldrig varit där. Men någon ska jag dit, helt klart. Vandra runt dag efter dag och reflektera över konsten. Tills dess njuter jag då och då av att kika in på deras webshop, MomaStore, för att se vad de bjuder på för fin design. Idag föll jag för ovanstående Espresso Set, en bricka av bambu med sex avtagbara fat, koppar av porslin och skedar i rostfritt stål vilka ligger på kopparna. Man kan även använda det till desserter eller aptitretare. Formgivet av Fellina Sok-Cham, vinnare av en designtävling för studenter. 
Vi fastnade också för Eva Zeisels "Teakettle" en charmig röd sak, ergonomiskt designad och i rostfritt stål. En annan favorit är Philip Edis "Twist Table" samt en orange brödkniv samt Ron Arad"The Big Easy Chair". Underbart lekfull design. Kika in på MomaStore för att se alla nyheter.

Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Att åka till New York är en dröm för mig, och att gå runt där vore ju lite som att komma till himmelen? Jättefina saker har du hittat, tack och lov för Internet! :)

2009-08-19 @ 13:05:12
URL: http://camillasnyahem.wordpress.com
Postat av: Stina Too Much Inspiration

MoMa är precis allt du drömmer om, jag lovar :) Min dröm uppfylldes för ett par år sedan. Och nu fortsätter den, för när man väl varit där vill man bara tillbaka, tillbaka och tillbaka...

/Stina.

2009-08-19 @ 23:12:19
URL: http://toomuchinspiration.blogspot.com
Postat av: Monika

MoMa är som föregående skrivare skrev allt du drömmer om! Så häftigt och det är egentligen för lite med ett besök! Med så mycket att se och så lite tid får man helt enkelt åka tillbaks och det ska jag göra! Jag blev förälskad i NYC och det blir nog du med! :-)

2009-08-20 @ 21:34:20
URL: http://monnetankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0