Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljust och hoppfullt


Jag satt och bläddrade i februarinumret av en inredningstidning idag, men det kändes så mörkt och dystert, så jag ville leta upp dess motsats och lägga in på bloggen.

Ljusa, färgglada och energigivande tycker jag stylisten Selina Lakes interiörer är. När hon använder sig av loppisfynd känns det fräscht och glatt och de gamla sakerna kommer till sin rätt med moderna möbler som komplement. När jag växte upp var rött och rosa en kombination som inte gick an, det ansågs inte passa ihop. Nu är det en av mina favoritkombinationer. Gärna med en stor dos vitt och ett stänk av orange till. Det blir jag på gott humör av! Har ni några färger ni blir glada av? Hur påverkar färger er?


Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Jag gillar också rosa och rött. Just nu känner jag mest för vårigt gult och grönt för hela slanten. :-)

2009-02-22 @ 21:35:57
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Jag slog till och köpte hennes bok Bazaar Style och häromdagen damp den ner i brevlådan. Boken varfull av härliga bilder och lite av en grundkurs i hur man inreder med loppisfynd och dyrare detalje för att skapa "bazaar stilen". Jag gillade den skarpt !

2009-02-23 @ 08:08:31
URL: http://hemmariket.blogg.se/
Postat av: Malle

åh, rosa soffa....va fint! får man ha det???? tittar på min sambo som skakar på huvudet och menar på att det inte varken finns eller är lagligt att ha *skratt

2009-02-23 @ 08:09:49
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: KREATIVA DESAJNA - inspirationsblogg !

JAG ÄR VÄLDIG SVART /VIT AV MEJ, MEN SKA JAG VÄLJA ANDRA FÄRGER BLIR DET LJUSRÖTT OCH LIMEGRÖN. SÄRSKILT NU EFTER VINTERN SÅ LÄNGTAR MAN EFTER MYCKET FÄRGER, HA EN BRA DAG, KRAM DESAJNA!!!!!

VÄLKOMMEN TILL MEJ IDAG FÖR INSPIRATION !!!!!!!

2009-02-23 @ 09:43:18
URL: http://kreativadesajna.blogg.se/
Postat av: Evasleva

Det var härligt färgglada bilder att bli glad av :)

2009-02-24 @ 13:31:00
URL: http://evasleva.blogg.se/
Postat av: erry

Jag gillar ockå Selina Lake skarpt! (har köpt hennes bok och också haft ett inlägg om henne i bloggen nyligen) Jag blir glad av många färger, men rosa, turkos, lila & pistagegrönt hör till favoriterna!

2009-02-25 @ 20:26:36
URL: http://gallerry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0