Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Måla golvet?


Det blir allt vanligare att folk målar sina golv. Alcro kommer nu ut med en färg som är slitstark trots att den är vattenburen; Alcro entré. Den passar lika bra att använda på trägolven hemma som på betongen i källargångar. Färgen har en hög glans (halvblank) som ska göra den lika vacker som tidigare färger vilka varit lösningsmedelsburna.

"Tidigare har man nöjt sig med att sätta färg på väggarna, men nu har det blivit allt vanligare att måla golv och tak. Att ge golvet en spännande accentfärg och låta väggarna vara vita är ett enkelt sätt att sätta prgel på ett rum. Du kan också använda dig av mönster, till exempel göra rutigt eller randigt eller göra vackra schablonmönster,"  säger Maria Midby Arén på Alcro.

Färgen finns i butik i slutet av februari.

Inspirationsbild hos Susann.

Kommentarer
Postat av: Vera

Åhhh tack för tipset, jag har nämligen funderat över hur vi ska lösa problemet med våra betonggolv i ekonomiavdelningen. Kan ej använda oljefärg då jag är allergisk mot dem, men nu vet jag vad ska köpa!!!

2009-02-05 @ 10:19:03
URL: http://philofaxen.blogspot.com
Postat av: Maria

Vad kul att du skriver om det idag, tänkte göra ett inlägg på min blogg ikväll och be om tips på vad vi ska göra med vårt gamla trägolv. Vi har alltid velat ha heltäckningsmatta i sovrummet men när jag sopade av golvet igår såg det rätt fint ut...

Tack för tipset!

2009-02-05 @ 10:36:42
URL: http://www.mariasstil.blogspot.com
Postat av: Marie

Ah vad snyggt! Vad fint det skulle vara i vårt vardagsrum!!! Snyggt med mörka golv. Bryter av så fint och känns varmt att gå på! =)

2009-02-05 @ 17:11:39
URL: http://ganskalagom.blogspot.com
Postat av: Zandra

Jag har målat om ett fult rosa badrumsgolv här hemma i en mörkt grå nyans. Blev hur glansigt och snyggt som helst!

2009-02-08 @ 15:20:13
URL: http://brollopsplaner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0