Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hemma hos Jane Schouten, "ATLITW"


Färgprakt som heter duga finns det gott om på Jane Schoutens patio. Härligt färgglada kuddar som passar bra tillsammans med det som tillsammans med växterna skapar en inbjudande och bekväm oas.

Jane är kvinnan bakom "All the luck in the world".


I hennes hem hittar vi den där stilen jag själv är så förtjust i, en vit grund med färgglada saker till, gärna en blandning av egenhändigt ihopknotade saker, loppisfynd och nytt.


Så fint i all sin enkelhet. Jag läste om Sara Vill Faras favoritpryl hos Husligheter, ett underbart skåp från 50-talet, som hon fyndat på blocket och gjort något väldigt snyggt av. Det finns stor potential bland underskattade möbler på landets alla loppisar. Att flirta med nyare trender som på bilden ovan, och lägga till en blank siffra gör att arrangemanget känns fräscht och balanserat.


Samma sak med den här fåtöljen. Hur lätt är det inte att gå förbi en liknande i ett trångt loppislager? Det gäller att hålla ögonen öppna och se potentialen, se saker i ett nytt sammanhang, hur de får nytt liv i en annan miljö.


Att låta ett par färger återkomma i ett enkelt arrangemang skapar finess och harmoni. I kombination med asymmetrisk placering av prylarna blir det hela dynamiskt och spännande.

Måste bara få utbrista; "Åh, vad det är roligt att ha en blogg om inredning!"

Kommentarer
Postat av: karola

-så fint med massa färg! och trevligt att blanda loppisfynd :)

tack för inspirationen !

2009-05-06 @ 16:02:03
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: Marie

Snyggt komponerat!

2009-05-06 @ 16:04:48
URL: http://ganskalagom.blogspot.com
Postat av: Proforma - Irene

Lite åt det hållet, översta bilden, är jag ute efter på min altan. En bänk utmed vindskyddet och massor av kuddar! Tar med mig den bilden, tack för inspirationen!

2009-05-06 @ 17:04:10
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söt hjärtkudde!

2009-05-06 @ 17:17:19
URL: http://sallybazar.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Åh vad härlig sittplatsen med de mysiga kuddarna var!! :) Och vilken härlig variation ni har på bloggen. :)Snart koras vinnaren av Kanal 5 tävlingen. Måste kännas otroligt pirrigt!? :)

Trevlig kväll på er! :)

2009-05-06 @ 19:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0