Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HemlängtanHemlängtan är en ny inredningsbutik på nätet. Här hittar man fina saker från bland annat Trendkompagniet, Linum och Pappelina. På barnavdelningen hittar vi en mängd färgglada instrument, och visst kan en turkos gitarr göra sig bra på fler ställen än ett barnrum?

Bokstäverna i vitemaljerad metall hamnar direkt på min önskelista. Jag är fortfarande väldigt glad i bokstäver och siffror som dekoration. Mamamekko hade en siffertävling där vinnaren dekorerat ett hängskåp med en stor femma, det blev väldigt snyggt.


Vi hälsar Hemlängtan välkommen som sponsor den här hösten. Lycka till med webshoppen!

Kommentarer
Postat av: Saga

Stort grattis till att vara den första inredningsbloggen som jag faktiskt gillar! Jag är så inspirerad att jag studsar på min kontorsstol denna torsdag morgon, och längtar nu hem till min nymålade lägenhet som ska inredas efter ett år av hopplöst fula latteväggar. Men säg mig. Var sjutton kan jag hitta en webbshop med oändligt många tvålpumpar att välja mellan??!

2009-09-24 @ 09:35:16
URL: http://sagaa.blogg.se/
Postat av: pethra

saga; Vad kul att Du trivs här! :) Oj, oändligt många tvålpumpar? Drytrend har 3; http://drytrend.com/Jag kanske får ta och göra ett tvålpumpsinlägg längre fram. :)

2009-09-24 @ 10:42:56
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej!Kan du hjälpa mig med var jag hittar dem fina platta bokstäverna som du har på bilden? Kunde inte hitta dem genom länken...M v HAngelica

2009-09-25 @ 23:23:09
Postat av: pysseliten

Snyggt :) Jag gillar med bokstäver starkt Min man har sågat en hel del ord till mig i mdf :)

2009-10-03 @ 20:34:25
URL: http://pysseliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0