Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lila och -orangemålade väggar...


Villas höstkatalog är inget för den som sätter kaffet i vrångstrupen om man använder annat är vitt i inredningen. Den är däremot en guldgruva för färgknarkare som undertecknad.

Härliga asiatiskt och orientaliskt inspirerade bilder som gör att man i tanken hamnar såväl i kinesiska gränder med kulörta lyktor som marockanska té-hus och marknader, samtidigt som man får känslan av harmonisk hemmiljö med en gnutta meditation och levande ljus som stärker oss i höstmörkret.

Se och njut!


Det funkar bra att blanda snirkligt marockanska lyktor med utskurna mönster som släpper igenom färgerna i bakgrunden.  De röda vaserna i olika form och storlek blir ett vackert stilleben tillsammans med en enkel orkidékvist eller två placerade i dem.Ett par sittkuddar i någon läcker färg är ett enkelt sätt att accentuera ett rum och skapa flyttbara färgklickar. Ramarna funkar bra tillsammans med fotono där ett fåtal färger tillåts dominera i varje bild.Det är intressant att se hur de kontrasterande färgerna lyfter fram varandra och att det kan kännas så harmoniskt och lugnt att titta på bilderna, trots att de är så färgstarka.De här skrivböckerna inbjuder till kreativa anteckningar och konstnärliga skisser, eller hur?

Även Susann på Purple Area har skrivit om Villas höstkollektion.

Kommentarer
Postat av: Emma

Gud va snygga och harmoniska saker :)

2009-09-14 @ 20:19:33
URL: http://godisflickan.blogg.se/
Postat av: karola

Här blir jag helt lycklig! ....

2009-09-15 @ 08:32:37
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: Åse

Oj, oj, oj, vill ha. Jätte snygga prylar, helt i min smak.

2009-09-17 @ 17:16:08
URL: http://www.interiorguiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0