Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Smällkarameller


Fem riktigt härliga smällkarameller! Jag har skrivit om Smällkarameller i ett tidigare inlägg och gör det gärna igen, för det är ett företag som har flera ingredienser jag gillar.

För det första använder sig Smällkaramells-Lisa endast av möbler hon köper från hjälporganisationer. För det andra renoverar hon dem i färgstarka och glada färger med exklusiva tyger och för det tredje ger hon en del av vinsten till Världsnaturfonden. Återvinning när den är som bäst.

De ovanstående smällkaramellerna är en sittgrupp om fem fåtöljer som heter "Regnbågen", eftersom varje stol är en färg i regnbågen. Den här gruppen står nu på ett företag som ville ha en kreativ diskussionscirkel. Det låter som ett företag jag skulle vilja arbeta på!

Kommentarer
Postat av: Frida

Den nya inriktningen känns verkligen superhärlig! Vad GLAD man blir av att kika in här nu. Mycket bra val av nisch från er sida.

2009-09-15 @ 09:19:51
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh, vilka läckra stolar! Verkligen en färgklick!

2009-09-15 @ 14:09:30
URL: http://linaslillaliv.blogg.se/
Postat av: LeiaMia

Vad roligt att du skriver om Lisas smällkarameller! Jag besökte hennes fantastiska verkstad i fredags! Finns bilder i min blogg... såklart! :-)

2009-09-15 @ 19:11:14
URL: http://leiamia.blogg.se/
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Vilka små läckerbitar! Jag blir glad på alla plan av dessa.

2009-09-15 @ 21:24:15
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: kattis

Lisa är min kusin, så visst blir jag stolt med vad hon jobbar med. Hennes genomgående tema med tapeter och tyger som är ekologiska och möbler som bara är återvunnet. Kul att det börjar röra sig lite mer i Jonsereds fabriker, det är så mysigt ställe att besöka.

Kram Kattis

(ps.som du kan se har vi ny mailadress.)

2009-09-18 @ 09:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0