Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EKO REKO

Två personer som jag är imponerad av vad gäller etiskt tänkande i sin affärsverksamhet är Minh Du Alneng med butiken MINH och Wilma Östlund med Wilma & Friends.

Minh engagerar sig i rättvisa och prutar aldrig när hon ska handla från de som producerar i Vietnam, gärna tvärtom. Genom att slippa mellanhänder kan hon ändå erbjuda bra priser till de som köper i Sverige. Det är en fördel att som Minh vara född i Vietnam och veta hur saker och ting fungerar när man ska se till att hantverkarna får en skäligare lön.

                            

Wilma är en föregångare vad gäller miljöinriktad handel inom inredning. Det märks att hon har en genuin passion för det hon gör och i butikens produktkategorier kan man söka enligt olika miljökriterier, exempelvis miljövänliga material och närproducerat.


Kommentarer
Postat av: milla-andante

Toppen!!

GRATTIS till nomineringen!! Vad spännande!!

Kram

2010-01-08 @ 09:53:00
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

Rätta takter, allt jag köper till lilla Rakel ä numera Eko

2010-01-08 @ 22:35:29
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Hege

gosh, for en vakker, spennende og fargerik blogg! Hit vil jeg flere ganger:)Håper det er ok at jeg legger deg på blogglisten min?!Ha en strålende og fargerik helg!

2010-01-09 @ 11:37:50
URL: http://hegesvisuelledesign.blogspot.com/
Postat av: Anna-Karin

Håller med dig om att Wilma&friends gör ett toppenjobb när det gäller att erbjuda miljövänlig inredning :-) Samarbetar med henne sen en tid tillbaka, då våra verksamheter kompletterar varandra. Jag driver en mötesplats på nätet för de som vill ge och få inspiration till hur man inreder hållbart. Där finns Wilma som Hållbar vän. Gå gärna in och titta (och kanske bli medlem :-))på www.hallbarinredning.se. Eller besök Wilma och mig i vår monter på Stockholm Green Festival nästa vecka! Ha det gott.

2010-07-09 @ 12:50:19
URL: http://www.hallbarinredning.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0