Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hmm...

En väska med mönster och tyg från Heather Bailey.

***

Jag var på ett möte en gång, på Buddhistiska Föreningen i Göteborg, eller vad det nu hette. Det var en munk från Tibet som var på besök och gästtalade. Jag kommer inte ihåg så mycket av vad som sades, men jag glömmer aldrig hur munken skrattade åt alla frågor han fick. Det ställdes allt "djupare", "intellektuellare" och "smartare" frågor, vilka munken på intet sätt hade svårt att förstå och besvara, men ofta blev hans svar ett underbart skratt, han tyckte frågorna var roliga. Kanske var det vi som var roliga, eller möjligtvis hela alltets existens, med allt vad det innebär, vad vet jag?

Det var befriande med hans icke-dömande attityd, bekymmerslöshet och humor. Samtidigt som det fanns stort allvar, om än inte på det tyngande sätt man ofta använder ordet "allvar" i vår kultur.

Livet kan verkligen vara absurt och för att erkänna det, samt hylla det istället för att rädas, tycker jag om smått absurda inslag i såväl konsten som inredningen. För visst är det härligt att allt inte alltid är förutsägbart, (eller är det det?) under strikt stilkontroll eller tillrättalagt? Det är en av anledningarna till att jag tycker om den eklektiska våg som råder just nu. Stilblandningar så det ryker om det, härligt! Som vanligt tycker jag om mångfald och även minimalistiska miljöer är vackra. Men en kitschig, rosa hjort i plast kan man väl kosta på sig även där? Gömd i en låda, så ingen ser den.


Kommentarer
Postat av: Tess [ S t y l i s h B . s e ]

Väldigt söt väska.

2010-06-16 @ 18:00:25
URL: http://stylishb.se
Postat av: Minh Du - MINH Inredningsblogg

Behöver du ett nytt sidentyg nu?

2010-06-16 @ 20:57:51
URL: http://minh.se/blogg/
Postat av: Proforma - Irene

Nej, det dök ju inte upp någon grupp på FB så jag trodde du hade lyckats! :)

Men väskan blev fin, den var ett lyckokast!

2010-06-16 @ 23:17:04
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Petra (petrified in pink)

Väskan är helt ljuvlig och var ännu sötare "på riktigt". Tygerna är helt underbara och skapar ett enormt ha-begär hos mig:-)

2010-06-17 @ 23:11:25
URL: http://petrifiedinpink.blogspot.com/
Postat av: kattis

Du är otrolig= ) JAG tror att du kan bli precis vad du vill om du bara bestämmer dig för det!!!

Väskan är underbar och det har jag sagt innan. Om du känner dig osäker kan du lämna in ditt linne och få gjort ett mönster av den, så att du kan sy den i olika storlekar. Till din dotter och kanske jag kan komma dit så kan vi ha en "syjunta"

Kram Kattis

2010-06-18 @ 12:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0