Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tadaa!

 

Vad är nu detta? En kopp kaffe i en Cult-mugg? Jajamen, men inte bara det. Det är den första koppen kaffe med "köpevatten", dvs kommunalt vatten, här i huset. För en stund sedan kopplades det på och "jäklar", vilket tryck! Om man har egen brunn med gott vatten är detta kanske inte något att avundas, men om vattnet inte varit gott och man druckit en massa Fun Light istället, då är detta en höjdare!

Dessutom kommer handfat och toalett mm inte bli brunt pga den höga järnhalten, de vita kläderna kommer vara vitare när man tvättat dem och man kan duscha med högt tryck när som helst!

En eloge till min händige karl som hyrde en grävmaskin och grävde genom halva tomten och la rören själv. Som han slitit! Plus allt extra kringarbete som blir; buskar och träd som måste ner med motorsågen, nytt staket här och var, tunga stenar som ska placeras om i muren, borra hål i husgrunden och fixa till det, bila upp golvet för att lägga in de nya ledningarna osv, osv. Aah, jag tror jag tar en kopp till. Nä, förresten, jag tar ett glas vatten. Utan Fun Light! Tjohoo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0