Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En lagom dos grönt

Design & Inredningsbloggen har blivit nominerad i tävlingen om Sveriges Bästa Gröna Blogg 2011 på sajten "En lagom dos grönt", inom kategorin Hem och Inredning. Det blir jag jätteglad över! För det betyder att det märks att jag försöker puffa för återbruk, loppis och EKO REKO i många av mina inlägg. (även om inte alla lyckats hamna i min EKOREKO-kategori...)

Man kan rösta varje dag från 9-27/11 och ju fler gånger man röstar desto större chans har man att vinna fina priser, såsom miljövänligare mobiltelefoner, helghyra av miljöbil och ekologiska hudvårdsprodukter. Finemang!

Klicka HÄR för att rösta på de olika kategorierna och för att hitta gröna bloggar. Underbart med en sådan lista med bloggar, jag ser flera favoriter där, exempelvis Wilma & Friends, som verkligen glöder för EKOREKO. Kanske kan ni hitta nya, gröna favoriter? Vilken vinst det vore, för miljön och oss alla! ♥
Kommentarer
Postat av: Pia

Vilken bra lista! Nu har jag röstat :)

2011-11-10 @ 13:25:43
URL: http://www.pysselpia.net
Postat av: Gagga

Så roligt! Och nu har jag röstat på dig så klart :)

2011-11-11 @ 15:56:16
URL: http://mgaggas.blogspot.com
Postat av: doctor reviews by patients

Your blog is definitely worth a read if anyone comes across it. I m lucky I did because now I have got a whole new view of this

2011-11-14 @ 13:04:07
URL: http://www.score4doc.com
Postat av: Emelie

Kanonfin och intressant blogg, tack :)

Jag gillar din mix av konst, inredning, tips, street art mm.

Titta in på min hemsida! Jag vill bidra till att göra Sverige grönare med återvunna produkter och ta vara på fin nostalgi.

2011-11-19 @ 15:55:02
URL: http://www.liveourline.se/
Postat av: yvette

Fin blogg du har! Tänkte tipsa om web-butiken www.viewthehorizon.com, som säljer second hand, inredning, textilier och rolig, udda kuriosa. Dessutom inspirerande gör-det-själv-tips! Kanke kan intressera dig som "gillar grönt"!

2011-11-24 @ 12:29:41
URL: http://blog.viewthehorizon.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0