...och matchande väskaVill man göra en väska som matchar pläden i föregående inlägg så finns mönstret hos Garnstudio,  HÄR.

Virkat efter mönsterFör omväxlings skull har jag testat att virka en pläd efter mönster. Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara, bara jag fattat principen. Kul! Mönstret hittar Du hos Drops Design,  HÄR.

Naturlig inredningJag fick ett recensionsex av boken "Naturlig Inredning" av Anna Örnberg och bläddrar glatt i den. Att den naturliga trenden med mycket trärent slagit igenom de senaste åren har nog de flesta uppfattat. Med den här boken får man en mängd tips om hur man använder sig av naturliga element i sin egen inredning.

"Björkstammar, stubbar, sten, drivved och vanliga träpinnar kan användas på många sätt och bli fina inredningsdetaljer." Jajamen, jag håller med. Ibland kan egna projekt bli bättre i tanken än i verkligheten, men med hjälp av tipsen i den här boken har man stor chans att få till det snyggt.

Återanvändning, fantasi och lekfullhet är ord som kommer till mig när jag bläddrar i boken. Och en dröm tillbaka till naturen, på modernt vis.

Jag tycker om boken. Den kommer inte bara hamna i bokhyllan efter ett par gångers genombläddring, den kommer snarare användas som inspirationsmanual. Tummen upp!

Om

RSS 2.0