Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Det skrivna ordet som bild

Foto: inredningscitat.se

 

Ett leende på läpparna fick jag när jag såg ovanstående poster från Inredningscitat. Haha, jag rodnar lite för mig själv, för jag känner igen mig i båda klichéerna. Huvudet på spiken-roligt, tycker jag. Tummen upp!

Det finns många posters med olika skrivna budskap just nu. En annan favorit är Therese Sennerholts bilder som ofta är både smarta och roliga, med en extra knorr och skärpa.

När jag var ung var det en tant som berättade en mängd olika saker och så fort någon ifrågasatte det hon sagt kontrade hon med "Det har jag läst i Allers", som om det därmed var avgjort att det var sant. Lustigt förhållningssätt till sanningen, måste jag säga. Samma fenomen tycker jag mig känna av vad gäller en del av de citat med "livssanningar" som florerar nu på Pinterest. Det är som om något skulle bli sannare bara för att det är tryckt på en poster, som om det skrivna får sanningsdignitet genom det, besynnerligt, eller hur? :)

May the force be with you och trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Kristiina

Ja, det har blivit mkt populärt med dessa livssanningar. Det är på sätt och viss texter som piggar upp tillvaron...En rolig gåva att ge bort också. Det är skönt att det är avskalat och man inte behöver läsa en massa runtom, det som sägs är i fokus...just då.

Ha en skön helg.

//Kristiina

2012-03-17 @ 18:44:36
URL: http://www.kristiina.se
Postat av: kat @ dot dot dash

beautifully simple graphics, absolutely love this image!

x kat

2012-03-25 @ 10:18:31
URL: http://dotdot-dash.com
Postat av: Louise Alexandersson fotografier

håller med, man ler när man ser dem :)

2012-04-03 @ 08:58:01
URL: http://www.louisealexandersson.se
Postat av: Yvettte

saknas bara en "ljust & fräscht"! här kommer exempel på några andra tavlor med handtryckt text:http://blog.viewthehorizon.com/2012/02/23/en-riktig-tavla-2/ha en bra dag! //yvette på viewthehorizon.com

2012-04-17 @ 08:34:37
URL: http://blog.viewthehorizon.com/
Postat av: Vardagsrum

Söker mycket enkel men mycket nice.thanks dela.

2012-04-19 @ 09:33:41
URL: http://www.voxmobler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0