Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bästa tiden.Haha, jag behöver uppenbarligen glasögon, det räcker inte med läsglasögon längre. När jag lade in den här bilden såg jag inte att ingenting i bilden är i fokus.  Jag får låtsas att det fanns ett slags konstnärlig ambition med det suddiga i bilden och så får den vara kvar. ;)

Så här års är det lätt att hitta skönhet. Naturen är en ständigt återkommande källa till glädje. Jag kan bli alldeles euforisk av glädje över en enstaka blommas skönhet. Mina favoritblommor blommar nu; dikena är fulla av lila lupiner. Varje år är som en gåva från livet, att jag får uppleva detta en gång till, att se dessa mängder av lupiner längs vägarna.

Det är skönt att ha drömmar i livet. Saker man skulle vilja göra innan man dör. Sitta under körsbärsträden när de blommar i Kyoto, besöka en trakt i Frankrike med evighetslånga fält av lavendel, att återigen få besöka Bali och njuta av den intensivt gröna färgen som risfälten har en timme före solnedgången. Eller att se mer av Sverige, trakter man aldrig besökt, skandinavisk exotism och att få se norrsken. Det är en gåva att kunna längta.

Kommentarer
Postat av: tinajo

Vackra blommor kan man aldrig få för mycket av! :-)

2012-05-31 @ 15:58:37
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.se/
Postat av: pysseliten

Man blir glad av både blommor och färg :) Gilla ditt virka superfina färger .Hade ingen aning om att du hade en blogg ,Alltid så kul att se er program ,du är verkilgen super på allt du gör önska man fick ha en praodag hos er och bli upplärd;))Jag älskar själva att pyssla en hel del hemma men det blir inte som det du gör .

2012-05-31 @ 21:15:11
URL: http://pysseliten.blogg.se/
Postat av: Helena, Craft and Creativity

Jag håller med, det är lätt att hitta skönhet denna tid på året. Att t ex passera en syrénbuske, stanna upp, dofta och njuta av allt det vackra. Nu längtar jag efter att pionerna ska slå ut.Vackra bilder, fokus eller ej. :)

2012-06-01 @ 09:21:09
URL: http://craftandcreativity.com/blog
Postat av: Eva

Hej Mija!

Nu har jag undrat under så många år så nu måste jag bara få veta!!!!

Är du syster, eller på annat vis släkt med Patrik Ekvall? Ni är såååå lika + att ni pratar precis samma dialekt.

Är så nyfiken så hoppas att du svara mig!

Älskar dina program på Bygglov - du är jätteduktig Mija! Kommer nog kika in här fler gånger nu när jag hittat hit.

Eva i Lund

2012-06-07 @ 20:45:51
Postat av: Marion

Mmm)) what colors))))))))))beautiful)

2012-06-27 @ 12:57:46
URL: http://www.slimgeour.com
Postat av: missmeta

Undrar oxå om du är Ekwalls syster, ni är verkligen lika. gillar verkligen dig i bygglov,du har så många bra ideer.Ha det så gott och lycka till med bygglov och dom härliga göbbarna där.

2012-08-25 @ 21:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0