Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanal 5, 1


Det blev ett inlägg idag i alla fall. För vi måste ju visa några av bilderna från vårt "Green House"-uppdrag. Vi tänkte oss en liten sittplats under äppelträdet till sommaren. Eftersom äppelträdet fortfarande är dystert avskalat från blad och grönt riggade Mikael upp lite saker på altanen i stället. Med vårt röda hus som bakgrund, haha.

Nåväl, varsin stol och ett brickbord, kuddar om man vill lägga en pläd på altanen och lägga sig en stund, ett glas med något gott att dricka och varandras trevliga sällskap. Så tänkte vi. Har man inget äppelträd går det utmärkt att hänga ljuslyktor från en balkongbalk, eller hur?

Fler bilder från vårt och övriga deltagares bidrag hittar ni på Kanal 5:s sajt, där man även kan rösta om man känner sig road av det. Så många fina bidrag. Speciellt kul var det att se Fixa och Donas färgklick med fåglar som hängde i en mobil och skapade sommarkänsla. Och Annikas stilrena hörna där man gärna sitter med en inspirerande inredningstidning till sommaren. Det stora grå husets finstämda färgskala med rosa accenter är jättevackert och  Hvitur Lakkrits har skapat en skön och vilsam miljö, där man kan känna sig lugn och harmonisk.

Jättekul att se så olika stilar och smakriktningar representerade!
 
Trackback
RSS 2.0