Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanal 5,5


Det tredje temat i Kanal 5:s tävling är förvaring. "Varför gå över ån efter vatten" tyckte Charlotte. Det har hon ju rätt i, så vi valde att utgå från vår bokhylla i trappan. Den här gången är den pimpad med hjälp av Indiska.


Eftersom vi går upp och ner en hel del i den här trappan är det käckt med en liten öppen förvaring/låda för småsaker man använder på båda våningarna. De vita korgarna från Indiska är en såväl snygg som praktisk lösning för detta ändamål. Dessutom är de snygga och det diskreta mönstret samt den vita färgen gör att de passar in i en mängd olika miljöer.


Ett aber i en bokhylla är om det finns plats över och böckerna ramlar åt sidan, eller stöds av ett icke tilltalande bokstöd. Då funkar bokstöden från Indiska perfekt. De är stadiga, prisvärda och samtidigt dekorativa, de blir en fin inramning till den yttersta boken, som gärna får vara lite extra vacker.


Den här cylinderformade vita korgen kan man ha till mycket. Eftersom TV-soffan bara är en meter från trappan är det perfekt att placera fjärrkontrollerna här. När man ska se på TV tar man fram korgen och när man är klar ställer man tillbaka den på sin plats och aldrig mer behöver man leta efter fjärrkontroller under soffor, mellan kuddar eller i diverse lådor... Dessutom ser man lätt vilken fjärrkontroll som är vilken. Vi har testat; det ÄR praktiskt. Och snyggt.
Trackback
RSS 2.0